twitter : @aliantsy
Disclaimer
A smile is always the best form of introduction :)

UNOFFICIAL 17
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME
May Allah ease for my SPM, Aamin

Doing...
Feeling : good
Eating : okay
Doing : nothing
Watching : you
Listening to : your fav song

Tagboard
Shout mix or cbox? abything just decide for yourself. width="210px"for sure ;)
Daily Reads
Cynna | Cynna | Cynna | Cynna | Cynna

Rotten Things
November 2016 |

hello

Music

hello
Written at Thursday, 24 November 2016 | back to top


Assalamualaikum 😁😍😎 

Like seriouslyy,for a year i guesss tak update blog or a few years? im very very busy fuh semenjak duk sekolah baru ni ceh ok ok for ur information((kalau nk tahu la)) sekarang sis dah sekolah kt sains kuala terengganu hehehehe orang ganu dah kiteeeee.alhamdulilah pt3's result bawa ai kat sini ekekeke nak cite pasal pengalaman? okay firstly tu rasa gak ah nak pindah sebab jauh ngan family. and for sure seminggu nangis sebab rindu family. then masa orientasi takleh call sape-sape for 2 weeks. gila ah tak sengsara hahahaha then alhamdulilah day by day makin okay and sangat best. kawan-kawan gila , crush baik eh hahaha ok abaikan banyak gak ah program SBP kan tu yang best tu. Then sekarang ni cuti akhir tahun sedih gila takleh gi sekolah seriously, idk why. nampak tak dia punya best tu ahahaha sampai tknk cuti. hmm sebab batch kitorang sikit so cam everything share sesama cam adik beradik gitu memang thumbs up ah 👍 result exam? agak teruk ah bagi aku sebab tak pernah dapat mcm tu sebelum ni lol tapi biasalah hidup ada turn ada naik. in shaa Allah form5 ni straight a's semua exam aamiin korang doakan tau nak beat dia tu huhuhuhu


Next, program kat sini banyak sangat and mostly f4 handle . sama ah macam sekolah lain kan. sebab tu banyak kenangan haaaaaaaaaaaa takleh move on bila teringat ada setahun lagi kat sester. taknak taknak hmmm aku rasa since semalam lagi hati aku gelisah ceh cam ada something tak terluah then teringt kat blog ni rasa lega sikit  nak belajar pun tenang ahahahaha okay ah nanti kita sambng lagi ingt ak rajin sgt ke nk taip blog klau tak disebabkan hati yang gundah gulana ni memang tak la kan kan kan 😁 k byeee 😅😅😅😅😅😅